Operacija "Highjump" i NLO Connection 1.deo


Godine 1947., admiral Richard E. Byrd vodio 4.000 vojnih postrojbi iz SAD-a, Velike Britanije i Australije u invaziji na Antarktiku pod nazivom "Operacija Highjump", a najmanje jedan nastavak ekspedicije.
To je činjenica. To je neporeciv. Ali ... dio priče koja se rijetko rekao, barem u "službenim" krugovima, da je Byrd i njegove snage naišao teški otpor prema njihovom antarktički pothvat iz "letećih tanjura" i morao je otkazati invaziju.
Ovaj aspekt priče je gurnula naprijed, opet, prije nekoliko godina, kada je umirovljeni kontraadmiral, navodno živi u Teksasu, koji je bio uključen u "invaziju", rekao je da je "šokiran" kad je pročitao materijala iz dokumentarca , pod nazivom "rire s neba".
On je navodno tvrdio da je on tamo znala da se "puno zrakoplova i raketnih shoot-padova", ali nisu shvatili da je situacija tako ozbiljna kao što je dokumentarac je prikazan.
Operacija "High Jump", što je, u osnovi invazija na Antarktiku, koja se sastoji od tri pomorska bitka skupina, koja ode Norfolk, VA, 2. prosinca 1946. Oni su bili na čelu admirala Richard E. Byrd je naredbeni broda, ledolomaca "Northwind", a sastojao se od katapult broda "Pine Island", razarač "Brownsen" zrakoplov-prijevoznik "Filipini more", američka podmornica "Sennet" dvije posude za podršku "Yankee" i "Merrick", a dva tankeri "Canisted" i "Capacan" razarač "Henderson" i hidroavion brod "Currituck".
Britanski-Hrvatski snaga i ruski sila, a vjerujem da su neki australski i kanadski snage su također uključeni. 
Zanimljivo je da je Pine Island (AV-12), jedan od hidroavion ponuda koje sudjeluju u ekspediciji, ima prilično šarene povijesti. USS Pine Island, Currituck Klasa Hidroavionska Tender, je propisano, 16. studenoga 1942., na Todd brodogradilišta Corporation, u San Pedru u Kaliforniji. To je pokrenuta, 26 veljače 1944, te da je naručila ime, USS Pine Island 26. travnja 1945. godine.
Brod je služio kroz posljednjih mjeseci Drugog svjetskog rata, a neposredno poraće, ali je prestao s radom 1. svibnja 1950. kada je Korejski rat izbio, brod je ponovno puštanje u rad, 7. listopada 1950., na Alameda, Kalifornija. Ona je konačno prestao s radom, za dobro, 16. lipnja 1967. i postavio se u Reserve Fleet. 
Ali ... ovdje gdje priča dobiva zanimljiv ... USS Pine Island je pogodio iz brodogradnje registar, neutvrđenog datuma ... Njen naslov je prebačen u pomorsku upravu za ležala u Nacionalnom obrane Reserve Fleet .. . neutvrđenog datuma ... i ... konačna dispozicija brodski nepoznato ... a sad ... kako se jedan ide o "gubi" veliku površinu brod, više od 640 stopa dugačak, širok gotovo sedamdeset stopa, s raseljavanje više od 15.000 tona? [vidjeti odgovor u nastavku]

odgovor : 

Kao savezne zaposlenika s trenutnim pristupom NDRF (National Defense Reserve Fleet) arhiva, koji su u neklasificirane, neka mi daju dodatne informacije kao što se odnosi na predmet priče o 3/15. 
Mr. Choron kaže:
"USS Pine Island je pogodio iz brodogradnje registar, neutvrđenog datuma ... Njen naslov je prebačen u pomorsku upravu za ležala u Nacionalnom obrane Reserve Fleet ... neutvrđenog datuma ... i ... konačni raspored brodski nepoznato ... "
Evo što ja mogu reći: Pine Island je dostavljen Zidell istraživanja u Portland, OR (sada Zidell Marine) na 3/7/72 pod ugovorom standardnog ukidanje. Zidell platio 166K $ za brod, što bi bilo tipično. Godine 1971. Pine Island je dotegljen do Bremerton biti oduzeta od strane mornarice, što nije neuobičajeno za brod biti otpisan. Činjenica da je ona (ni ostali AVS) nije naveden na Naval Vessel Registracija je čudno, ali vjerojatno samo previd na mornarice dijela (kao što nije rijetkost). Ukoliko e-mail lijepe ljudi koji se muvaju na NVR danas, vjerojatno bi hvala za isticanje ommission i dodati brodova koji nedostaju. 
Sada, sve to nije pobijanje rada HIGHJUMP; koji će ostati do druge.
Priča je, naravno, dobiva stranca, i dalje. The Pine Island nije jedini brod koji su uključeni u "istraživanje Antarctica" ili "istraživanje" da su nestali. Postojali su brojni drugi. Pitanje nije toliko "koliko", koja je prilično dobro poznat.
Pitanje je "kako i zašto" ... posebno "zašto" ... 
Dana 5. ožujka 1947. "El Mercurio" novine Santiago, Čile, imao je naslov članak "na brodu Olimpu na otvorenom moru", koje kotiraju Byrda u intervjuu Lee van Atta:
"Adm. Byrd izjavio je danas da je imperativ za Sjedinjene Države za pokretanje hitne mjere obrane od neprijateljskih područja. Nadalje, Byrd izjavio da "nije želio plašiti nikoga neopravdano", ali da je "gorka realnost da u slučaju novog rata kontinentalnim Sjedinjenim Američkim Državama će biti napadnuti od strane letećih objekata koji bi mogli letjeti od pola do pola nevjerojatnom brzina ".
Zanimljivo je da je nedugo prije nego što je napravio ove komentare, admiral je preporučio obrambene baze na Sjevernom polu.
To nisu bile "izoliran" primjedbe ... Admiral Byrd je kasnije ponovio svaku od tih točaka gledišta, kao rezultat je opisao kao svog "osobnog znanja" okupilo se kako na Sjevernog i Južnog pola, prije nego na konferenciji za novinare održanoj na Međunarodnoj News Service ,
Bio je hospitaliziran i nije smio primiti više konferencije za tisak. Ipak, u ožujku 1955. godine, smješten je u zadužen za operacije Deepfreeze koja je dio Međunarodne geofizičke godine, 1957-1958, istraživanje Antarktika. Umro je, ubrzo nakon toga ... 1957 ... mnogi su predložili da je ubijen ... 
Dakle ... tko je bio neprijatelj koji posjeduje ili je letio ove leteće objekte? Njemačka očito je poražen, a ne postoje dokazi da je novi neprijatelj nastajanju, Rusija, sigurno nije imao takve vrhunske tehnologije. Oni su, poput SAD-a, samo na pragu "raketnog doba", a potpuno ovisi o tehnologiji i stručnost zarobljeni iz Njemačke na kraju rata. Nije bilo druge poznate prijetnje mogao da bi se moglo pripisati invazije američkih Antarktike, niti za razvoj bilo koje letjelice koja bi mogla letjeti "letjeti od pola do pola s nevjerojatnim brzinama."
Naravno, Roswell Incident je bio u vijestima prošlog ljeta, ali ... to je bio "službeno", objasnio je i zataškati po vremenu Highjump počela.
Glasine počela kružiti da, iako je Njemačka bila poražena, izbor vojnog osoblja i znanstvenika je pobjegao u domovinu kao savezničke trupe pomeli kontinentalnoj Europi, te se etablirali na bazi na Antarktiku, odakle su nastavili razvijati napredne zrakoplova na temelju izvanzemaljske tehnologije ,
Zanimljivo je napomenuti da je na kraju rata saveznici su utvrdili da je bilo 250.000 Nijemaca nestale, čak i uzimajući u obzir žrtve i smrti. To bi bilo sasvim baza stanovništva za mlade kolonije, te pružiti osnovnu razinu vještine, stručnosti i čiste radne snage za industrijsku bazu bilo koje vrste, a kamoli proizvodnja, čak i po današnjim standardima, izuzetno visoka tehnologija. 
Svi istraživači neidentificirani leteći objekt su, naravno, svjesni mnoštva izvještaja koji se tiču viđenja 'leteće tanjure' s svastika ili željeznim križevima na njih, 'stranci' govori njemački, itd Većina također su čuli za otetih koji su poduzeti kako bi podzemne baze s svastikom amblema na zidovima, ili kao u slučaju navedeno oteti Alex Christopher, vidio "Reptiloids" i "nacista" Radeći zajedno na brodu antigravitacijske letjelice ili unutar podzemnim bazama.
Barney Hill je očito, nije jedini opisati tzv "nacistički" vezu s neidentificirani leteći objekt otmica. Međutim, izvješća, kao što su Christopher-a i Hill-a mora se uzeti s prilično velikom rezervom ... Tu je daleko uvjerljivije objašnjenje od takozvanih "reptiloids". 
Još se jedan istaknuti primjer je američki Reinhold Schmidt, čovjek čiji je otac rođen je u Njemačkoj, a koji govori u svojoj knjizi "Incident AT Kearney", da je odveden na 'leteći tanjur' na nekoliko navrata. Schmidt navodi da je "ekipa je govorio njemački i ponašao se kao njemačkih vojnika". Također je izjavio da su ga odveli na "Polar" regiji. 
Sada se mora priznati da ako osoba se čine takvu priču, zašto bi oni tvrde da se, od svih mjesta, na kolac? Naravno, on se također mora shvatiti da u vrijeme Schmidt komentare, glasine o "tajnim nacističkim bazama" na polovima već bile prilično uobičajene ... Nakon povratka bio je, navodno, izložen progonima od strane američke vlade. U svojoj obrani, to mora biti navedeno da je njegov opis zračnih diskove, kako ih je nazvao, uskladiti slike snimljene iz Nijemaca u posljednjim danima Drugog svjetskog rata. 
Godine 1959., tri velike novine u Čileu izvijestio front-page članak o neidentificirani leteći objekt susreta u kojima su članovi posade se pojavilo se njemački vojnici. U ranim 1960-ih bilo je izvješća u New York i New Jersey, od leteći tanjur 'stranaca' koji su govorili njemački ili engleski s njemačkim naglaskom. Niti je, može li se zanemariti spomenuti da je u jednoj od najspektakularnijih pravnih slučajeva dvadesetog stoljeća ... su "atomski špijunaže" suđenja ... Julius i Ethel Rosenberg je govorio o "ratnih brodova prostora."
Budući da su imali pristup top secret informacija i, u tom trenutku, nema razloga da laže, što je to točno, da su oni mislili? 
Pa ... sada smo doći do točke ...
Krajem 1947. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je poznatom Roswell incidenta, a zatim tajnik ratne mornarice James Forrestal poslao pomorsku radnu skupinu za Antarktiku, uključujući Admiral Nimitz, Admiral Krusen i admirala Byrda, pod nazivom "Operacija Highjump". Bilo je krišom se ekspedicija pronaći "ležišta uglja" i druge vrijedne resurse, ali ... činjenice ukazuju na suprotno ... U stvarnosti oni su očito pokušava pronaći ogromnu podzemnu bazu izgrađen od strane Nijemaca, prije, za vrijeme i neposredno nakon Drugog svjetskog rata, uz pomoć Alien entiteta, koji su ocijenjeni kao "Arijevci".
Ova baza je navodno nalazi u Neuschwabenland, području Antarktike koje je Njemačka istraživao i tvrdio, prije izbijanja Drugog svjetskog rata ... U stvari, Njemačka je učinio vrlo detaljnu studiju Antarktika, te se navodi da su izgradili mali podzemna baza tamo prije rata. 
U ovom trenutku, moramo se zapitati zašto, točno, Sjedinjene Države i, u stvari, njeni saveznici, sumnja da je njemačka aktivnost na polu se nastavlja, nakon završetka Drugog svjetskog rata ... Odgovor je, sasvim iskreno, nema uopće veze s neidentificiranim letećim objektima ... Taj dio priče je izašla na vidjelo iz potpuno drugačijeg skupa izvora ...
Činjenica je da nije bilo dovoljno dokaza, u to vrijeme, što znači da je tek 1947. godine, elementi Kriegsmarine, odnosno njemačke ratne mornarice, bili su još uvijek vrlo aktivni u južnom Atlantiku, koje djeluju ili iz Južne Amerike, ili neki baza, prije neočekivana, na Antarktiku. Mnoge priče su kružile u to vrijeme ...
Jedan od kojih je čak i njemački podmornica zaustavljanja islandskog kitolovac nazivom Juliana u antarktičkih voda, 1947. i inzistira da njegov kapetan, pod nazivom Hekla, prodati zalihe podmornica posade iz njenih dostupnih dućana. U zamjenu za zalihe (koje su platili u američkim dolarima, uz deset dolara bonusa svakog člana Julijana posade ...) zapovjednik podmornica rekao kitolovac gdje veliki škola kitova bili da se nađe.Hekla i njegova posada kasnije pronađen kitove u točan položaj tvrdi zapovjednik podmornice. 
Prisutnost takvih brodova, sve kasni izgradnja Tip XXI i tipa XXIII podmornice, s "disalica" koja je omogućila im da se cijeli odlomak iz Njemačke potopljen ... nije bila tajna.
Mnogi su mislili da se djelovanje iz Argentine, vjerojatno pod argentinske zastave, ali posadom od strane njemačke posade.
Činjenica da je u smrt trenucima Drugog svjetskog rata, deset podmornica, sa sjedištem u Oslofjord, Hamburg i Flensburg, bili dostupni za prijevoz nekoliko stotina njemačkih časnika i dužnosnika u Argentinu kako bi pronašli novi Reich je široko prihvaćena. Ti službenici, uglavnom uključeni u "tajne" projekte, a od kojih su mnogi bili pripadnici SS-a i Kriegsmarine, sama, nastojali pobjeći "osvetu" od saveznika, i nastaviti svoj rad u inozemstvu.
U podmornice bile su ispunjene njihove prtljage, dokumente i, više nego vjerojatno, zlatne poluge, za financiranje svoje napore. Sve podmornice ode svojim matičnim lukama između 3 i 8. svibnja 1945. Bili su postupiti u Argentinu gdje će biti prihvaćen od strane prijateljskog režima Juan Peron i njegova karizmatičnom ženom Eva Peron. Sedam od deset od podmornice, a temelji se na njemačkom / Danski granica, krenuo za Argentinu kroz Kattegatu i Skagerrak. Niti su ikada viđeni ... "službeno".
To je, međutim, dokumentirano da su tri od brodova je, u stvari, dolazimo u Argentini ... To su U-530, U-977 i U-1238. U-530 i U-977 predao argentinskoj mornarici u Mar del Plati početkom srpnja i kolovoza 1945. godine ... U-1238 je scuttled, od njezina posada, u vodama San Matias zaljeva, off sjevernoj Patagoniji.
Sedam brodovi još se gubi svaki trag ... i ... Kriegsmarine arhivi, nedavno otkriveni, pokazuju da je ukupno više od četrdeset brodova su potpuno nestale ... od kojih su kasno gradnja, stanje-of-the-art sve obrt, a mogli su ili Argentinu ili Antarktika, potpuno potopljen ... i potpuno nezapaženo od strane postojećeg "rodbinski" tehnologija vremena ... za cijelo vrijeme njihova križanja. 
Postavlja se pitanje, naravno, zašto ti ljudi bi takve opasan prijelaz. To svakako treba promatrati kao čin ili očaja ili fanatizma, ili oboje ... i takvih ljudi kao posadom podmornice bile ni. Niti su bili znanstvenici i vojni časnici koji su bili njihovi putnici. Činjenica je, čini se da je većina onih koji su pobjegli propast Njemačke kako bi na krajnjem jugu, bili su znanstvenici i inženjeri, a njihova predanost potekao iz projekta na kojem su surađivali ...
Da bismo razumjeli ovu posvetu, neophodno je da se vrati, prije izbijanja Drugog svjetskog rata, na izoliranom dijelu bavarskim Alpama, to je bio tamo, u ljeto 1938. godine, koje neidentificirani leteći objekt, s posadom od izrazito čovjek, a Aryan pojavljuju utrke, prisilno je sletio, vrlo sličan onome koji je bio da se dogodi, desetak godina kasnije, u pustinji, u blizini Roswella u Novom Meksiku, u Sjedinjenim Američkim Državama. 
Dok su putnici u dvije letjelice su potpuno nepovezani, tehnologija uključeni, čini se da su bili zapanjujuće slični. Također, ishod oporavak napora, koje je preuzeo u Njemačkoj, baš kao što je sličan oporavak je napor uložen od strane SAD-a, imali izrazito različite rezultate. 
Bavarsko slom 1938., čini se da je dao funkcioniranja, ili gotovo funkcioniranje i popraviti (s tehnologijom vremena) elektrane, a gotovo potpuno uništen, ili unrepairable konstrukcija zračne letilice. Roswell crash rezultirala upravo suprotno ... gotovo netaknut trup i uništenog elektrane. Zbog toga, njemačka istraživanja, koja je trebala uslijediti, uzeo znatno drugačiji zaokret u odnosu na onu koja je provedena u SAD-u, desetak godina kasnije ... Njemačka potreban trup koji je sposoban od podrška je "motor" (za u nedostatku boljeg izraza), dok su Sjedinjene Države na kraju će morati "motor" u stanju dati maksimalne performanse za konstrukciju. 
To, naravno, ne bi objasniti širok niz "eksperimentalnog" aviona ... ekstremno "jedinstveni" dizajn ... doslovno izliti od dizajna ureda za Messerschmidt, Focke Wulf, Fokker i mnoštvo manjih tvrtki u razdoblje između 1939. i 1945. Najistaknutiji je, naravno, je Sanger "Leteći Wing", koji je kasnije kopiran od strane SAD-a, te je, naravno, predak današnjih "stealth" bombardera i borbenih dizajna ... posebno , B-2 bombardera. 
Također je izvan svake sumnje da su obje Neidentificirani leteći objekt povrati su početni poticaj za dugo stajanje i kontinuiranog istraživanja u "anti-gravitacije" pogon vidio u radu aktualnih proizvođača zrakoplova kao što su Boeing i Lockheed u Sjedinjenim Američkim Državama, a Panavia u Europi , 
U svakom slučaju, to je bio rad na "obrnutog inženjeringa" oborenog bavarski neidentificirani leteći objekt koji je bio katalizator za "izlazak" na jug u posljednjim danima Drugog svjetskog rata. Njemačka je bila u ruševinama, a istraživanje je pregledan, oni ga vodi, kao što je bitno ... toliko bitno da riskira pakirati sve što su imali i riskirajući opasan potopljenu prelaska Atlantika .. na izoliranom iskustveno i istraživačko baze na zamrznuti kontinent ...
Odobren, po modernim standardima ... čak i prema standardima dana ... podmornice su bili mali i skučen. Imali su vrlo malo kapacitet prtljažnika. Ipak, mala flota od njih ... deset do dvanaest brodovi ... lako mogao transportirati bitnu opremu, što je nekoliko "staze", a služe za opskrbu, a kasnije se ponovno opskrbe antarktički bastion istraživanja. 
Nagađanja postoji, uz puno da ga podržavaju, da je barem jedan od brodova u hrabar malo flote sadržavala najveću nagradu od svih ... barem jedan preživjeli od 1938. nesreći ... izvanzemaljska ... doslovno Human Budući da ... nije "siva" ... rođen na dalekoj planeti. Najbolji dokazi ukazuju da je bilo nekoliko koji su preživjeli nesreće i da su oni radili, a najvjerojatnije će i dalje raditi, s originalnim njemačkih znanstvenika i inženjera, odnosno njihovih potomaka, u nastojanju da se izgraditi održiv "leteći disk". 
To nisu "Sivi vanzemaljci" Roswell. Ova bića, biološki, sasvim ljudski, su opisani kao "Arijevci" u izgledu, i potpuno ljudsko, iako je najmanje dva do tri generacije napredniji, tehnološki nego Zemlja rođena ljudska bića. Dok je njihova tehnologija je slična onoj od Sivih u općoj teoriji, to je nešto drugačija, očito, u primjeni.
To bi moglo ukazivati da je Zemlja tehnologiju i znanost je, u najboljem slučaju, samo jedan "veliki napredak" daleko od jednakosti s izvanzemaljskim kultura u pitanju, a također i objasniti "hitnost" projekta, kako je pregledan od strane njemačkog (i bez sumnje Sjedinjene Američke Države, kao i ...) znanstvenika i inženjera koji sudjeluju u takvom istraživanju. 
U svakom slučaju, operacija Highjump, počelo ... kako je radna skupina od preko 40 brodova, uključeni vodeći "Olimp", na nosač zrakoplova "Filipinski more", na hidroavion natječaj "Bor more", podmornica "Senat", u razarač "Bronson", led baterije "Northwind", a drugi tanker i opskrbe brodova. Naoružana kontingent 1400 mornara i tri psa saonice tima također su bili na brodu.
Ekspedicija je sniman od strane mornarice i doveo u Hollywood kako bi se u komercijalnom filmu pod nazivom " Tajna Land ".
To je pripovijeda holivudski glumac Robert Montgomery, otac "Bewitched" zvijezda, Elizabeth Montgomery, koji je i sam časnik u Naval Reserve. 
Čini se nevjerojatno da tako ubrzo nakon rata koji je desetkovane veći dio Europe i osakaćene svjetskih ekonomija, ekspedicija na Antarktiku je provedeno s toliko žurbe (to je iskoristio prvi dostupni antarktičkog ljeta nakon rata), na takav trošak, te s toliko vojne opreme - osim operacije bio je apsolutno neophodna za sigurnost SAD-a. 
U vrijeme operacije, američka mornarica i sam bio u razmaku komad po komad kao što je borba testiran flota je prestao s radom s većinom civilne ponude posada oproštaju do mora zauvijek. Mornarica je čak smanjen na daljnje zapošljavanje čovjeku nekoliko preostalih brodova u službi. 
Tenzije širom svijeta su također montažu kao i Rusija i Amerika oštrice u hladnom ratu, možda i treći svjetski rat da će SAD morati boriti s "tragično nekoliko brodova i tragično polovina obučenih ljudi." To je napravio slanje gotovo 5.000 zaostalih mornaricu osoblja u udaljenom dijelu planete gdje se jako puno opasnost skrivala u obliku ledenih bregova, mećava i temperaturama ispod nule, čak i više od slagalice. Operacija je lansiran nevjerojatnom brzinom ", nekoliko tjedana."
Možda to ne bi bilo bezobziran zaključiti da su Amerikanci imali neke nedovršene poslove povezan s ratom u polarnoj regiji. Doista, to je kasnije potvrđeno drugim događajima i operacija vođa, admiral Richard Byrd, i sam. 
Službeni upute izdane od strane tadašnjeg načelnika ratnih operacija, Chester Nimitz bili su:
  1. trenirati osoblje i ispitni materijal u ledenim zonama
  2. učvrstiti i proširiti američki suverenitet nad najvećim praktičnom dijelu antarktičkog kontinenta
  3. utvrditi izvedivost uspostave i održavanja baze na Antarktiku i istražiti moguće bazne stranice
  4. razviti tehnike za uspostavu i održavanje zrakoplovne baze na ledu, (s posebnim osvrtom na kasnijem primjenjivosti takvih tehnika na Grenlandu)
  5. za pojačavanje postojeće znanje o hidrografska, geografske, geološke, meteorološke i elektromagnetskih stanja u prostoru
Malo ostale informacije je pušten u medijima o misiji, iako je većina novinara bila sumnjičava prema svojoj pravoj svrsi s obzirom na veliku količinu vojne opreme koji su uključeni.
Američka mornarica je također snažno je naglasio da je operacija Highjump će biti mornarica predstava; Admirala Ramsey je preliminarni redovi 26. kolovoza 1946. izjavio da je "glavni brodogradnje operacije samo će se baviti drugim vladinim agencijama", te da "nema diplomatski pregovori su obavezna. Bez stranih promatrača će biti prihvaćena. "Nije točno poziv na promatranje, čak i iz drugih rukama vlade. 
Neke činjenice, međutim, dobro su poznati ... Postojale su tri podjele rada vis: jedna zemlja grupa s traktora, eksploziva, i dosta opreme za obnovu "Little America", i napraviti pista za slijetanje šest R-4D-a (DC-3), kao i dva hidroavion skupine. R4-D-a su opremljeni s jet-pomoći polijetanja boce (JATO) kako bi polijetanja iz kratke piste na nosaču zrakoplova "Filipinski Sea".
Oni su također opremljeni s velikim skija za slijetanje na terenu led pripremio za njih. Skije Posebno su ugrađene u tri inča iznad površine palube nosača. Kada se spustio na ledu u "Little America" tri inča gume u kontaktu s snijegu i ledu pruža dovoljno i nije previše drag za glatke slijetanje. 
Nakon dolaska na Antarktiku, sila je počeo rekognosciranje kontinenta. Sam Byrd je bio na brodu prvi od aviona poletjeti 29. siječnja 1947. godine.
Raketa pogonski cijevi (jato boce) je bio priključen na strani zrakoplova, a nosilac je upravljao za 35mph vožnji kako bi se dobili avioni u zraku.
"Od vibracija velikog prijevoznika", Byrd je kasnije napisao: "Znao sam da kada kapetan je dobio brod do oko 30 čvorova (35 mph ... maksimalnih, puna brzina hitne za takav brod).
Činilo se da ćemo puzati po palubi, na prvom i izgledalo je kao da nikada neću uspjeti, ali kad su nam četiri Jato boce otišao uz strane ravnine s sjajan, zaglušujuće buke sam mogao vidjeti na palubi otpadnu. Znao sam da smo uspjeli. "
Admirala Byrd je tim od šest R4-D-a su opremljeni sa, tada, super tajni "Trimetricon" uhoda kamera i svaki avion penje se magnetometra.
Zrakoplov je letio preko koliko kontinenta kao što su mogli u kratkom tri mjeseca "ljetnih" period, kartiranje i snimanje magnetnih podataka. Oni također provodi magnetometri pokazuju anomalije u Zemljinu magnetizmu, odnosno ako postoji "šuplja" mjesto ispod površine leda ili zemlju, ona će se pojaviti na mjeraču. Na posljednji od mnogih "mapiranje" letova na kojem je svih šest avioni odu, svaki na određenim unaprijed odredio staze na filmu i "mjera" s magnetometara, admirala Byrd zrakoplov vratio tri sata kasni ... 
"Službeno", navedeno je da je "izgubio motor" i da je morao baciti sve lađe, osim samih filmova i rezultatima magnetometar čitanja kako bi se održali na visini dovoljno dugo da se vrate u Little America. Ako je vjerovati objavljene i privatne račune što se zapravo dogodilo, to je gotovo sigurno u vrijeme kada se susreo s predstavnicima "arijskog" izvanzemaljci, a kontingent njemačkih znanstvenika rade na obrnuti inženjering i izgradnju " leteći diskovi "... 
Tijekom sljedeća četiri tjedna avioni proveo 220 sati u zraku, leteći ukupno 22.700 milja i uzimanje nekih 70.000 zračne snimke. Tada je misija koja je očekuje da će trajati između šest do osam mjeseci došao u ranoj i nesiguran kraj. Čileanski mediji izvijestili da je misija je "upasti u nevolje", te da nije bilo "mnogo smrtnih slučajeva".
(Međutim ... službeni zapisnik, navodi da je jedan avion srušio je ubio troje ljudi, a četvrti muškarac nestao na ledu;. Dva helikoptera sišao iako njihove posade su spašeni i zapovjednik radna skupina gotovo se izgubio)
Neosporna je činjenica da je Središnje skupine od operacije Highjump evakuirano je Burton Island ledolomaca iz zaljeva kitova 22. veljače 1947. godine; zapadna grupa krenula kući 1. ožujka 1947. godine, a istočna skupina učini isto 4. ožujka, na samo osam tjedana nakon dolaska. 
Na kraju, radna skupina došao pari natrag u Sjedinjene Američkim Državama sa svojim podacima, koji se potom, odmah postao razvrstan "top secret". Tajnik mornarice (po ovom trenutku, ministar obrane) James Forrestal mirovini ... i počeo da "razgovarati" .... ne samo o Highjump, ali o drugim stvarima, kao i ... On je stavio u Bethesda Naval bolnica psihijatrijskom odjelu gdje je ne mogu vidjeti ili da bilo tko govori, uključujući i njegovu ženu ... i ... nakon kratkog vremena bio je bačen kroz prozor dok pokušava objesiti s plahte.
Dakle priča ide ... To je, naravno, proglašena samoubojstvom, slučaj zatvoren. Ipak, nešto od onoga što je znao ... o Highjump ... o Roswellu ... i ostalog ... nije uspio "curenja" ... Koliko je istina, koliko je spekulacija je teško reći. Međutim, u svakom "mit" postoji zrno istine ... 
To mnogo je sigurno ... Kao ma kako to nevjerojatno zvučalo, postoji znatan dokaze za ove tvrdnje o njemačkoj bazi na Antarktiku ... Na samom uoči Drugog svjetskog rata, Nijemci su sami napali dio Antarktike i tvrdio je za vrijeme Trećeg Reicha. 
U stvari je Hitler neposredno prije Drugog svjetskog rata ovlašteni nekoliko ekspedicija na polovima. Njihov je glavni predmet bio ni za obnovu i povećanje njemačku kitolov flotu ili isprobati oružje u jako nepovoljnim uvjetima. Ipak, ako je istina, sve se to moglo ostvariti na Sjevernom polu, a ne na oba pola i bilo puno bliže kući.

Iz nekog razloga, međutim, Nijemci su dugo održati interes u Južnoj Polar regiji Antarktike s prvom germanskog istraživanja tog područja koje se poduzimaju u 1873 kada je Sir Eduard Dallman (1830-1896) otkrivena nova antarktički ruta i "Kaiser- Wilhelm-Inseln "na zapadnom ulazu u Biskmarkstrasse duž Biscoue otoke sa svojim brodom Grönland vrijeme njegove ekspedicije za njemačku polarnog Navigation Company iz Hamburga. Grönland je također postigla razlika da je prvi parobrod za rad u južnom oceanu. 
Daljnji ekspedicija se dogodio u ranim godinama dvadesetog stoljeća u brodu Gauss (koji je postao ugrađen u ledu 12 mjeseci), a zatim još ekspedicija održana je u 1911. pod zapovjedništvom Wilhelma Filchner sa svojim brodom Deutschland , 
Između dva svjetska rata, Nijemci su napravili daljnje putovanje u 1925 s posebno dizajniranom brodu za polarnih područja, Meteor pod komandom dr Albert Merz. 
Zatim, u godinama neposredno prije drugog svjetskog rata, Nijemci su položili pravo na dijelove Antarktika kako bi se uspostavio stalnu bazu. S obzirom da niti jedna zemlja zapravo u vlasništvu kontinent i nije mogao točno biti osvojen kao nitko živio tijekom zimskih mjeseci barem, činilo se da Nijemci da je najučinkovitiji način da se osvoji dio kontinenta bio je fizički putovati tamo, tvrde to, da drugi znaju o svojim postupcima i čekaju neslaganja. 
Kapetan Alfred Ritscher je izabran da vodi predloženi štrajk. On je već vodio ekspedicije na Sjeverni pol i da se pokazao u nepovoljnim i kritičnim situacijama. Za misije Ritscher je dobio Schwabenland; njemački nosač zrakoplova koji je bio korišten za transatlantske isporuka pošte posebnim flightboats, poznati 10 tona Dornier Super Wals od 1934. 
Ove Wals su pokrenula katapult iz Schwabenland i morao je ubrzati do 93mph prije nego što su mogli postati u zraku. Na kraju svakog leta dizalica na brodu podigao zrakoplov natrag na brod nakon što su sletjeli u moru. 
Brod je prenamijenjen za ekspediciju u brodogradilištima Hamburgu, a oko milijun reichsmarka, približno trećinu cijele ekspedicije proračun - potrošeno je na ovom prepravka na miru. 
Posada je pripremljen za misiju od strane Njemačkog društva za Polar Research, a kao što su ovi preparati približio završetak, organizacija pozvala admirala Byrda za njihovo rješavanje, što je i učinio. 
Schwabenland napustio luku Hamburg, 17. prosinca 1938., a slijedio je precizno planirana i određena put prema južnom kontinentu. U nešto više od mjesec brod stigao na led pokriven Antarktika, usidrili na 4B0 30B "W i 69B0 14B" S siječnja 201939 .. 
Ekspedicija zatim je proveo tri tjedna izvan princeza Astrid Coast i princeza Martha Coast off Queen Maud Land. Tijekom tih tjedana, dva Schwabenland zrakoplova, Passat i Boreas, letio 15 misija diljem nekih 600.000 kvadratnih kilometara Antarktike, uzimajući više od 11.000 slike područja sa svojim specijalno dizajniranim Zeiss Reihenmess-Bildkameras RMK 38b. 
Gotovo jedna petina Antarktika se počeše promatrati na ovaj način i, po prvi put, otkriveni su bez leda područja s jezerima i znacima vegetacije. Ovo područje je zatim proglasio pod kontrolom njemačke ekspedicije, preimenovan Neu-Schwabenland i stotine malih uloga, nosi kukasti križ, bacili su se na terenu snijegom pokrivene od Wals signalizirati novi vlasništvo. Ritscher i Schwabenland ostavili svoje novo tvrdili područje u sredini veljače 1939. i vratio se u Hamburgu dva mjeseca kasnije, zajedno s fotografijama i kartama novog njemačkog stjecanja. 
Sada je imati na umu da je sve ovo dogodilo prije oporavka neidentificirani leteći objekt, u bavarskim Alpama, 1938 ... Ne postoji uvjerljiv razlog, barem na površini, za takav intenzivan interes u Južnoj Polar regije ... osim ako nešto drugo već se dogodilo da se takva istraga isplati ... Pravi cilj ove ekspedicije nikada nije bio zadovoljavajući, objasnio; postoji samo niz zagonetki, vezanih izvještaja i isječke informacija koje više nisu otvoreni za verifikaciju. Ono što nije otvorena za sumnju, međutim, da je u desetljeću koje je prethodilo Drugog svjetskog rata, Nijemci su učinili gotovo ništa da nije stavio cijelu strukturu zemlje u ratnoj opremi. 
Ova aktivnost utječe na sve aspekte njemačkog života; vojne, civilne, gospodarske, socijalne i vanjske politike, inženjering, industrija itd S obzirom da je zaplijenila Neu-Schwabenland dogodila na samom uoči rata može se zaključiti samo to da je polarna ekspedicija bila je od velike važnosti i značenju ciljevi i razvoj njemačke nacije. 
Niti kraj aktivnosti s početka rata ... U stvari, to pojačane ... južnom Atlantiku, uključujući i Južni polarni vodama postao vrlo aktivan ... 
Između 1939. i 1941. godine, i nakon izbijanja rata u Europi, kapetan Bernhard Rogge od trgovine Raider Atlantis napravio produženo putovanje u južnom Atlantiku, indijske i Južnoj Tihom oceanu, a posjetio je Iles Kerguelena u razdoblju od prosinca 1940. do siječnja 1941. godine. 

Atlantis je poznato da su posjećene od strane RFZ-2 (na NLO stilu obrt koji je služio kao izviđanje zrakoplov od kraja 1940 .) Brod zatim usvojila novu masku kao Tamesis prije potopljen HMS Devonshire blizini Ascension Island, na 22. studenoga 1941 (Atlantis je također poznat kao Hilfskreuzer 16 i bio je, u različitim vremenima, prikriven kao Kasii-Maru ili Abbekerk.) 
Iako su aktivnosti njemačkog broda Erlangen, pod kapetanija Alfred Grams, ne čini se da od toga tijekom 1939-40, isto se ne može reći i za Komet kojom je zapovijedao kapetan Robert Eyssen.
Nakon što je dobila prolaz duž Sjeverni morski put 1940. godine, ova trgovina napadač djelovao u Tihog i Indijskog oceana, uključujući i putovanje uz Antarktiku obale od rta Adare na Shackleton ledenog pojasa u potrazi za kitolova plovila tijekom veljače 1941. Tamo je susreo Pinguin i opskrbe plovila Alstertor i pobočnika . (Komet je potonuo off Cherbourg 1942.) Pinguin sama pod zapovjedništvom kapetana Ernst-Felix Kruder bio commerce napadač koji je radio uglavnom u Indijskom oceanu. U siječnju 1941. godine je snimio norveški kitolov flotu (brodovima tvornicama Ole Wegger i Pelagos , opskrba brodova Solglimt i jedanaest kitova catchers) u oko 59B0 S, 02B0 30W. Jedan od tih ulova (preimenovan pobočnik) ostala je kao ponudu, a ostalo su poslane u Francusku. Ovaj brod je također napravio sidrišta na Iles Kerguelena a možda sletio stranka na otoku Marion.

Pinguin potonuo off Perzijski zaljev HMS Cornwall je 8. svibnja 1941. godine, nakon što je zarobljen 136,550 tona britanske i savezničke dostave.
Kerguelena arhipelag - idealno za tajne opskrbe baze 
Ovaj otok Kerguelena (nazvana većina beskoristan otok na svijetu u 1995. godini) i dalje imati istaknut u nacističkim planovima.
Na primjer, 1942. godine njemačka mornarica planira uspostaviti meteorološku stanicu tamo. U svibnju iste godine brod Michel prenosi meteorolog i dvije radio operatera s punom opremom na opskrbu broda Charlotte Schlieman koji je otišao na otok, međutim nalozi za stanicu su kasnije kontra-punktove. Zanimljivo je napomenuti da Kerguelen Otok je ujedno i središte srednje misterija 19. stoljeća.
Zatim potpuno nenaseljen, osim pečata i morskih ptica, britanski kapetan Sir James Clark Ross je sletio tamo u svibnju 1840. On je pronađen u snijegu ne mogu identificirati "tragove jednini stopama poni ili magarca, biti 3 inča u duljinu i 2 inča u širina, ima malu dublje depresije u obje strane, a u obliku potkove. "Slične oznake pojavila preko noći u Devon području Engleske petnaest godina kasnije, te su također izazvao primjerenu objašnjenje.

Tada se u 1942 kapetan Gerlach u svom brodu Stier istražuju blizini Gough Island kao mogući privremeni bazu za pljačkaša i logor za zarobljenike.

Ovaj brod aktivnost ne pojavi znatna, no razina aktivnosti U-brodom u južnom Atlantiku bila mnogo veća. Točna narav i opseg koliko visoko će vjerojatno nikada neće biti poznata, međutim, neki uvid može se iščitati iz činjenice da je u razdoblju od listopada 1942. do rujna 1944. 16 njemačkih podmornica su potonuo u južnom Atlantiku području. I ... neki od tih podmornica Činilo se da se bavi tajnim aktivnostima.

Lijep primjer za to će biti da je U-859, koji je 4. travnja 1944. u 04.40hrs, ostavio na misiji koja nosi 67 muškaraca i 33 tona žive zapečaćena u staklenim bocama u vodonepropusnim limenim sanducima. Podmornica je kasnije potonuo je 23. rujna je britanska podmornica (HMS prodoran) u tjesnac Malacca i iako 47 članova posade je umro, 20 preživjelo.
Nakon nekih 30 godina kasnije jedna od tih preživjelih otvoreno govorio o teretu i ronioci kasnije potvrdila priču o ponovnom otkrivanju živu. Značaj se da živa je korisna kao izvor goriva za određene vrste zrakoplovne pogona. Zašto bi njemačka podmornica se prevoze takav teret tako daleko od kuće?
To nije čudno, uopće, ako se uzme u obzir činjenica da je Zrakoplovstvo / avionike konstrukcija je ono što je bazna čini se da je sve o tome ...

Iako Njemačka predala bezuvjetno saveznicima, 8. svibnja 1945. godine, događaji nakon tog datuma predložio nešto se događa da se ne čine dio priznate svjetske povijesti. Nešto potaknut na izjavu njemačkog Grand Admiral Karl Dönitz ...
Dönitz (16. rujna 1891 b 24 prosinca 1980) je postao zapovjednik njemačke Kriegsmarine (Navy), od 31. siječnja 1943. godine i on je vodio njemačku U-Boat flote do kraja Drugog svjetskog rata. On također ima razlika od nakratko postane šef njemačke države za 20 dana nakon Hitlerove smrti do vlastitog zarobljavanja od strane Saveznika, 23. svibnja 1945. Njegov doprinos otajstvu poslijeratnog Antarktiku aktivnosti došao u izjavi koju je napravio u 1943 kada je izjavio da znatan dio njemačke podmornice flote je obnovljena "u nekom drugom dijelu svijeta Shangri-La zemljišta ... jedan neosvojive tvrđave".
Je li mogao biti pozivajući se na navodne baze na Antarktiku?

Dakako, postoje zapisi o kontinuiranoj njemačke pomorske aktivnosti u tom području nakon što je rat očito je završila. Na primjer, 10. srpnja 1945. godine, više od dva mjeseca nakon prestanka poznatih neprijateljstva, njemačka podmornica U-530 predao argentinskim vlastima. U pozadini ovog događaja je zagonetno. Poznato je da je brod napustio Lorient u Francuskoj 22. svibnja 1944. godine pod kapetanija od Otto Wcrmuth za operacije u Trinidad području, a nakon uspješno rendezvousing s dolaznim japanskom podmornicom I-52, on krenuo u Trinidad prije nego što konačno se vraćaju u bazu nakon 133 dana na moru.

Službeni zapis jedrilice navodi da je između listopada 1944. i svibnja 1945. godine bila dio 33. flotile i na njemačkom predaje Otto Wermuth je kapitena i podmornice karijera došla do kraja. Ipak, dva mjeseca kasnije je stigao u Rio de la Plata u Argentini i predao se vlastima tamo dana 10. srpnja 1945.

budućnosti može dobro otkrivaju da je sudbini više od ovih podmornica; Međutim, s obzirom na francuskom i Južne Amerike izvještava, a broj nestalih podmornice, to ne može biti nerazumno zaključiti da su barem neki od njih preselili na jug Polar području.

Povijest i daje nam daljnje tragove kao na njemačko-Antarktika veze, jer ona bilježi da je Hans-Ulrich Rudel njemačkog Luftwaffea bio njegovan od strane Hitlera da bude njegov nasljednik. Poznato je da je Rudel je napravio čestih putovanja na Ognjene zemlje na vrhu Južne Amerike gdje Antarktika. I ... jedan od Martin Bormann je posljednja poruka iz bunkera u Berlinu Dönitz je također spomenuo Tierra del Fuego.

Zatim tu su i tvrdnje o Rudolf Hess, Hitler je najbolji prijatelj koji je otišao u Englesku i bio uhapšen kao ratni zločinac je 10. svibnja 1941. Nakon njegova uhićenja, Hess je održana u zatvoru Spandau u izolaciji sve do svoje smrti. Takav jedinstveni tretman je sugestivan da je imao informaciju da su saveznici smatraju opasnim.
Doista, u svojoj knjizi Tajni nacistički polarnih ekspedicija Christof Friedrich navodi Hess,
"Povjerena je svim važnim antarktički datoteku. Hess je sam zadržao Polar datoteku. "
Sada, gotovo, takve informacije kao što je Hess posjedovali, ako ih ima, bio bi potpuno samo za vrijeme koje je skinula na svom solo let u Englesku ... ali ... to razdoblje ... prije 1941 ... bih su pokriveni početnu oporavak bavarske "leteći disk", a na samom kraju, rane faze svakog projekta ili projekata koji proizlaze iz takvog oporavka. To bi također sadrži podatke s obzirom na bilo koji su preživjeli nesreće i svojoj sudbini (s).
Mnogi vjeruju da je Hess, koji nije sudjelovao u bilo koju od takozvanih "ratne zločine", namjerno je zadržan u zatvoru Spandau, za život, u pokušaju da ga se ušutkalo. Također je nagađa da je čovjek koji je umro u zatvoru Spandau, bio je, u stvari, ne Hess na sve ... da je Hess ubijen, prije mnogo godina, u nastojanju da zadrži istinu ... na nekoliko vrlo neugodno pitanja ... od izlaska.