Operacija "Highjump" i NLO Connection 2.deo


Za sada, međutim, vratimo se operaciji Highjump ... koji izgleda kao da je bio pokušaj da iščačkati preostali njemački bazu na antarktičkog kontinenta, a možda, kako bi se utvrdilo gdje točno iznenadni osip neidentificirani leteći objekt djelovanja u posljednjih osamnaest mjeseci, nastao je i točno tko / što stoji iza toga ... bilo bi, nužno, već dvije pretpostavke za misiju ove vrste.
Prvo, Operacija Highjump će morati dokazati da je misija uključivala rekognosciranje Neu-Swabenland a kao drugo, tamo bi trebala biti područje zaleđenog kontinenta koja može omogućiti takva baza postojati tijekom cijele godine.

Obje od tih kriterija su ispunjeni ...

I istočne i zapadne grupe od operacije Highjump su bili aktivni oko Neu-Schwabenland . Tako je ruski brod koji je "pokazao se neprijateljski". Istočna grupa su frustrirani u svojim naporima da se rekognosciranje područja, unatoč nevjerojatnim naporima da osigura fotografije za kasnije pregled.
No do tada,
"Bilo je jako kasno u sezoni ... Sunce je samo bio nakratko ugleda u posljednjih nekoliko tjedana, ali svatko može reći da su stalno sive oblake i oblaci su potamnjele dnevno. U drugom mjesecu sve svjetlost ne bi bilo od Antarktika. Vode opasač kontinent će početi brzo zamrzavanje, vezanje neoprezan brodove u drobljenje zagrljaju.
Dufek [zapovjednik] nije želio predati. Naredio svoje brodove na sjever od čopora. Možda jedan ili dva više letova moglo biti moguće. No, ujutro 3. ožujka djevičanskog ledu smatra se kako se stvara na površini vode [i] istočne skupine isplovio iz Antarktici. "
Zapadna grupa, međutim, da je značajno otkriće.
Krajem siječnja 1947. godine PBM pilotirao poručnik zapovjednik David Bünger od Coronado, Kalifornija, poletio je iz njegova broda, Currituck i krenuli prema kontinenta Queen Mary obali.
Na postizanje zemlju, Bünger letio na zapad neko vrijeme, a onda, dolazi se preko bezličnom, bijeli horizont, vidio je tamnu, golo područje koje je Byrd je kasnije opisao kao,
"Zemlja plavim i zelenim jezerima i smeđih brežuljaka u inače neograničene prostranstva leda".
Bünger i njegovi ljudi pomno počeše promatrati to područje prije utrke natrag u Currituck s vijestima o njihovu nalazu. Oaza su otkrili pokriva površinu od oko tri stotine kvadratnih milja kontinenta i sadrži tri velike, otvorene vode jezera, uz nekoliko manjih jezera. Ova jezera su razdvojeni mase nerotkinja, crvenkasto-smeđe stijene eventualno ukazuju na prisutnost željezne rude.

Nekoliko dana kasnije, Bünger vratio na tom području, i utvrdili da je voda bila topla na dodir i sama jezera bio je ispunjen crvena, plava i zelena alga dajući mu karakterističan boju. Bünger napuni bocu s vodom koja se kasnije "ispostavilo se slankast, trag na činjenicu da je jezero je zapravo jedna ruka na otvoreno more". 

To je važno iz dva razloga; toplo, u unutrašnjosti jezera povezana s okolnim morima će biti savršen za podmornice sakriti unutar i slične jezera je zabilježen u Neu-Schwabenland , na mjestu navodnog njemačkog (i sumnja Alien) baze.

Iako je, ipak, postoji uvjerljiv dokaz o njemačkoj / Alien baze na Antarktiku, to je izvan svake sumnje da se nešto vrlo neobično se događa na, ili oko, smrznutu kontinent. Općenito, čini se da je vjerojatnost za takve baze da su postojali ... a možda i dalje postoje, sve do danas, prilično visoka ...
Dokazi, veliki volumen to je tu za sve vidjeti ...


  1. Nijemci su istraženi i tvrdi dio Antarktika na samom uoči rata kada je velika većina njihovog djelovanja bila usmjerena prema obnovi njemačkog gospodarstva i vojne infrastrukture. Ova aktivnost je počela nedugo prije oporavka bavarske "leteći disk", 1938. godine, ali je podigao tempo odmah nakon toga.
  2. Bilo je u tijeku brodova i podmornica aktivnost u južnom Atlantiku i polarnim područjima tijekom i nakon rata navodno završila. Ova aktivnost je nastavio dobro u 1950-ih, a ako neki računi su da budu vjerovali, nastavlja se i danas, s tim što se može smatrati samo podmornica viđenja, a vrlo visoka učestalost Neidentificirani leteći objekt viđenja u južnom Atlantiku i Južne Polar regije, uključujući i južnih dijelova Južne Amerike.
  3. Američka doslovno provalila kontinenta Antarktika, sama, uz znatne pomorske resurse ostavljajući kopna Amerika izložena i ranjiva kao što svijet oštrice u Hladnom ratu. Radna skupina je šepajući kući kao da je poražen samo nekoliko tjedana kasnije, a lokalna južnoamerički pritisnite napisao takvog poraza. To se poklopilo sa značajnim povećanjem neidentificirani leteći objekt aktivnosti ... uglavnom pripisuje prvi veliki "val" takve aktivnosti u modernim vremenima, uz prekomjernu količinu ove aktivnosti koje se odvijaju u južnoj hemisferi, posebice u Južnoj Americi.
  4. Admiral Byrd je govorio objekata koji bi mogli letjeti od pola do pola pri velikim brzinama se temelji na Antarktiku. 
  5. Stotine tisuća Nijemaca i najmanje četrdeset (40) podmornice su nestale na kraju rata. Dokumentacija i očevidaca dokazati da je barem dio od tih obrta je napravio što se tiče Južne Amerike, u nekim slučajevima, nekoliko mjeseci nakon završetka rata u Europi.
Veza između Antarktiku i fenomen NLO je zatvorena sa tvrdnjama jednog Albert K. Bender , koji je izjavio da je " otišao u fantastičan i došao do odgovora, a ja znam što su tanjurići su ."

Bender nakon organizacija pod nazivom Međunarodni leteći tanjur ured ( IFSB ) mali NLO organizacija sa sjedištem u Connecticutu, SAD-a i on je također uredio publikaciju pod nazivom Space Review koja se zalaže za širenje vijesti o NLO-ima. Istina, organizacija je imala samo mali broj članova i objavu kru među stotinama, a ne tisućama, ali da su njezini članovi i čitatelji cijenjeni je bio u maloj nedoumici. Sama objava zalagao se da se letećim tanjurima bila letjelica izvanzemaljskog podrijetla.

Međutim ... u izdanju listopada 1953. Space Review , postojale su dvije glavne najave.
Prvi je bio na čelu Kasno Bulletin i izjavio:
Izvor kojoj je IFSB smatra vrlo pouzdanim nas je obavijestio da je istraga o NLO misterije i otopina se približava završnoj fazi. Taj isti izvor kojemu smo se iz podataka koji su došli u naš posjed, sugerirao da to nije pravi način i vrijeme za objavljivanje podataka u "Space Review".
Druga najava čitati "Izjava o važnosti":
Misterij letećih tanjura više nije tajna. Izvor je već poznato, ali svaka informacija o tome se uskraćuje bi iz više izvora. Željeli bismo ispisati cijelu priču u Space Review, ali zbog prirode informacija koje su jako žao što smo obaviješteni u negativnom.
Izjava koja je završila u rečenici:
Savjetujemo one koji se bave tanjur rad ugoditi biti vrlo oprezan.
Te najave su od malog značaja i za sebe.


Bender je publikacija smatra "rubu", u najboljem slučaju, čak i na vrijeme ... Ali ... ono što ih je stekao širu pozornost bila je činjenica da je odmah nakon objave ovog listopada 1953 problem, Bender suspendiran daljnje objavljivanje časopisa i zatvorila IFSB dolje bez ikakvog daljnjeg objašnjenja.
To je potpuno u skladu s "razborit" pristup, pokazali su mnogi koji su "blago", upozorio je da "prestane s radom" od Majestic 12 Grupe i drugih agencija uključenih u "držanje poklopca" na bilo kakve istrage o neidentificirani leteći objekt fenomen. 
Bender mogao vrlo dobro znati "što su leteće tanjure" su, barem jedan dio njih ... ali je kasnije objavio u lokalnim novinama intervjuu da je čuvanje svoje znanje u tajnosti nakon posjeta tri muškarca koji je navodno potvrdio da je bio u pravu o svom neidentificirani leteći objekt teoriji , ali stavi ga u dovoljno straha da odmah zatvoriti svoju organizaciju i prestati izdavanje časopisa.

Ona je tvrdila da je priča o posjećuju tri strancima i upućen off je prednji zatvoriti publikaciju koja se gubitka novca, međutim činjenicu da Bender je bio "uplašen do smrti" i "zapravo i nije mogla jesti za par dana "je potvrđena od strane njegovih prijatelja i suradnika. Također je poznato da takve "priče" često se šire po Sjedinjenim Američkim Državama i drugim vladama da se diskreditira one koji samo može imati istinu, ili barem dio nje.

Godine 1963., cijelo desetljeće nakon njegove posjete od tri strancima, Bender je naizgled spremna da otkrije više od njegove priče u velikoj mjeri nečitljiv knjizi letećih tanjura i tri muškarca u crnom . Knjiga je bila oskudna na činjenicama, međutim, to što je opisano izvanzemaljski svemirski brod koji je imao baze na Antarktiku.

To je očito istina Bender je terorizirao u ne otkriva.
Bender je također pružio slike iz tanjura je bio svjestan. On je proizveo crteže neidentificiranim letećim objektima koji je bio svjestan ... ne tanjura, kao što su bili obični prikazi vremena, nego "leti krila", koji su pokazali tri mjehurića nalik izbočenja na donjoj strani, koji podsjeća na njemačkom dizajniran Haunebu II (koji je navodno samo u "fazi projektiranja" na kraju Drugog svjetskog rata) uz cilindrični, u obliku cigare objekt.

Ernst Zundelu nije bio 'spajalica znanstvenik':

Shvatio sam da je Sjeverne Amerike nisu bili zainteresirani za obrazuju. Žele se zabavljati. Knjiga je za zabavu. Sa slikom Führera na poklopcu i leteće tanjure koji dolaze iz Antarktika bila je to prilika da se na radio i TV emisije. Za oko 15 minuta sata programa bih govoriti o tom ezoterične stvari.


Tada bih početi govoriti o svim onim židovskim znanstvenicima u koncentracijskim logorima, koji rade na tim tajnim oružjem. I to je bio moj prigoda za razgovor o tome što sam htio razgovarati o tome.

Ernst Zundelu , njemački znanstvenik pretvorio autora (koji je poznat po svojim internet "ZGrams"), koji su ušli u SAD-u operaciji spajalica , Sjedinjene Američke Države vojske / CIA Program dovesti njemačkog znanstvenog talenta u SAD-u, unatoč bilo tzv " ratni zločini "koji su navodno počinili ... na kraju rata, a koji su radili u Wright Field (kasnije Wright Patterson AFB gdje Roswell krhotine na kraju su se nalazila), također je tvrdnje o prirodi aktivnosti na Antarktiku ,

U 1970 Zundelu knjizi NLO-: nacističkim tajnim oružjem? napravio tvrdnju da su barem neki neidentificiranim letećim objektima bili su njemački tajni Oružje koje su razvili za vrijeme Drugog svjetskog rata, a da su neki od njih bili isporučen krajem rata i skriven na polovima.


Objavljivanje knjige podudara s plimnog vala obnovljenog interesa u svim stvarima paranormalne ... dolazi na peti onoga što je trebao biti posljednji veliki neidentificirani leteći objekt "val" u dvadesetom stoljeću, a Zundelu bio gost na bezbroj Razgovor pokazuje gdje je dijelio svoje poglede na brodovima, slobodnih energija, elektromagnetizam, nastajanju tehnologija i neki od pozitivnih doprinosa od strane Nijemaca u tim područjima.

Zundelu, koji je bio jedan od prvih koji od "revizionizam" povjesničara Drugog svjetskog rata, bio je zapravo samo stvarno zainteresirani za promicanje svoj holokaust teoriju, opisan u knjizi Jeste šest milijuna Stvarno Die Međutim, otkrio je da mu je neidentificirani leteći objekt i Šuplja Zemlja ideja pokazala veću privlačnost prema proizvođačima televizijskih. Ideja je zaplijenila uhvati popularnu imaginaciju i uzeo na vlastiti život. Zundelove su izdavačka tvrtka, Samisdat , počeo da naziv za sebe izdavanjem brošura i knjiga na tu temu. Ekspedicija na samom Antarktiku je čak predložio da potraži Hitlerove NLO baza tamo.

Činjenica je da su takve tvrdnje bi izumrli da nisu temelji se na barem nekim stvarnim događajima ...

Sada, imajte na umu da je Južna Amerika je oduvijek bila "leglo" neidentificiranih aktivnosti leteći objekt. Mnoga izvješća dolaze iz tog područja nisu potvrđene i nepotvrđene ... Međutim, mnogi imaju povjerenje. Tvrdnje da je nešto izuzetno neobično se odvijala oko slutnja slojevi od zamrznutog kontinenta je veliki korak naprijed u 1960, kada je Argentinac mornarica je napunjena sa službene istrage čudnim viđenjima na nebu.

1965. službeno izvješće pripremio kapetana Sanchez Moreno od Naval Air Station Comandante Espora u Bahia Blanca je naveo da,
"Između 1950. i 1965. godine, osoblje argentinske mornarice sami napravili 22 viđenja neidentificiranim letećim objektima koji nisu bili avioni, sateliti vremenske balona ili bilo koja vrsta poznata (zračnih) vozila. Ovi 22 slučaja služio kao presedani za intenziviranje istragu o temi od strane mornarice. "
Nakon niza opažanja na argentinske i čileanske meteoroloških postaja na Deception Island, Antarktiku, u lipnju i srpnju 1965. godine, kapetan inženjer Omar Pagani objavljeni na konferenciji za novinare da je,
"Neidentificiranim letećim objektima postoje. Njihova prisutnost u argentinskom zračnom prostoru se dokaže ".
Izvješće je otišao na to stanje, međutim,
"Njihova priroda i podrijetlo su nepoznati i nema prosudba se o njima".
Više detalja od ovih NLO su dobili u izvješću objavljenom u brazilskom novina O Estado de Sao Paulo na svom 8. srpnja 1965 izdanje.
"Po prvi put u povijesti, službeno priopćenje je objavljeno od strane vlade o letećim tanjurima. To je dokument iz argentinske ratne mornarice, na temelju izjave o velikom broju argentinski, čileanskih i britanskih mornara stacioniranih u pomorskoj bazi na Antarktiku.

Priopćenju izjavio da osoblje Deception Island (lijevo) pomorska baza pilom, u devetnaest sati četrdeset minuta na 3. srpnja, leteći objekt leća oblika, sa čvrstom izgledu i bojanje u kojem crvenom i zelenom bojom prevladalo, a za neke trenutaka, žuta. Stroj je letio na cik-cak način, i to u pravilu zapadnog smjera, ali je promijenio smjer nekoliko puta i promijenio brzinu, ima nagib od oko četrdeset i pet stupnjeva iznad horizonta. Letjelica je također ostala nepokretna oko dvadeset minuta na visini od oko 5000 metara, proizvodeći nikakav zvuk.

Priopćenju se navodi nadalje da prevladava meteorološki uvjeti kada je promatrani fenomen može se smatrati odličan za regiju u pitanje i doba godine. Nebo je bilo jasno i dosta zvijezde bile vidljive. Tajništvo argentinske mornarice također navodi u svom priopćenju da je pojava bila svjedoče znanstvenika triju pomorskih baza i da činjenice opisane od tih ljudi se slažu u potpunosti. "
Praktički svi u "NLO zajednice" je svjestan da je u ožujku 1950 Commodore Augusto Vars Orrego od čileanske mornarice pucali snimati fotografije i 8mm film snimke vrlo velikom obliku cigare leteći objekt koji je lebdio iznad i manevrirati oko u ledenom nebu iznad Čileanski Antarktik.
Fotografije i izvješće o Orrego je viziranje su, doslovno, bila vidjeti milijuni preko pola stoljeća otkako je vidio i fotografirao objekata. Orrego navedeno,
"Za vrijeme svijetle antarktičkog noći smo vidjeli leteće tanjure, jedan iznad drugog, okrećući se u ogromnim brzinama. Imamo fotografije kako bi dokazali ono što smo vidjeli. "
Tu su, naravno, bili i brojni drugi Čileanski viđenja.

Tijekom siječnja 1956. još jedan veliki neidentificirani leteći objekt "događaj" je svjedočio skupina čileanskih znanstvenika koji su letjeli helikopterom do Robertson otok u Wendell mora proučiti geologiju, faunu i druge značajke.
To iskustvo je predmet kasnije članku pod naslovom cigaru u obliku slova NLO iznad Antarktike.
"Početkom siječnja 1956., u razdoblju od nevremena, stranka je odjednom postao svjestan nečega što, u drugim okolnostima, mogla biti vrlo teška za njih. Ovo je bio da je njihov radio misteriozno prestala funkcionirati. To nije bilo previše brige katastrofa u toliko čvrsto je utvrđeno da je helikopter će se vratiti da ih skinu opet na 20. siječnja "
Jedan od znanstvenika, liječnik, bio je u naviku ustajanja noću promatrati ništa meteoroloških interesa, a drugi u skupini, profesor, nije volio da ga se ometa. No u noći 8. siječnja 1956., Doktor je odlučio probuditi profesora.


On je istakao prema gore, gotovo iznad glave. Još uvijek mrzovoljno zbog uznemiravanje, profesor je pogledao prema uputama i promatrajući dva,
"metalik, u obliku cigare objekti u verticular pozicije, savršeno miran i tih, i treperi živo reflektirana zraka sunca".
Odmah nakon 7.00am, druga dva člana stranke, asistent i medicinski uredno spojio je dva muškarca.
Skupina je promatrao dva plovila.
"Oko 9.00 objekta broj 1 (najbliža do zenita) iznenada preuzeo horizontalni položaj i pucao daleko poput bljeska prema zapadu. Sada je izgubio metalik sjaj i uzeo na cijeli skala vidljivih boja spektra, od infracrvenog do ultraljubičastog.
Izvješće viziranje otišao na to reći ...
"Bez usporavanje to izvodi nevjerojatnu promjenu akutne kut smjera, pucao po drugom dijelu neba, a tada je još oštar zaokret kao i prije. Ove Vrtoglavi manevri, cik-zagging, nagla zaustavljanja, trenutno ubrzanje, otišao na neko vrijeme u redu iznad glave, predmet uvijek slijedi tangencijalna putanje u odnosu na Zemlju i sve na najviše apsolutne tišine ".
Demonstracija je trajala oko pet minuta.
Tada je, prema svjedocima, objekt se vratio i zauzeo položaj pokraj svog pratioca u gotovo istom području nebo kao prije.
Zatim je bio red na broj 2 za prikaz svojih koraka i napraviti spiralni, cik-cak ples preko neba. Snimanje se prema istoku, to izveo seriju deset rastrganih eksplozijama leta, razbijen nagle promjene smjera, a obilježena je bitne promjene boja prilikom ubrzavanja i zaustavljanja. Nakon otprilike tri minute, predmet broj 2 uočeno je da nastavi svoju stanicu u blizini njegove drug, i vratiti u prvobitno čvrste i metalik izgled.

S obzirom na prirodu svoje misije, grupa je imala s njima dva Geiger-Miller brojila visoke osjetljivosti, jedna od gledaoci, a drugi od flash-tipa. Kada su dva objekta su završili s plesom i reassumed svoje stanice na nebu, netko je otkrio da se bljeskalica tipa Geigerov brojač sada pokazao da je radioaktivnost oko njih iznenada je porastao 40 puta ... daleko više nego dovoljno da ubije svaki organizam podvrgnut dovoljno dugo na njega. Otkriće uvelike povećao strah osjetio po četiri čovjeka.

Iako nisu imali teleskopske leće, oni su imali kamere s njima, i uspio da se brojne fotografije objekata, kako u boji i crno-bijelo. U izvješću se ne navodi što je postalo od tih fotografija, ali to je sigurno pretpostaviti da su u posjedu čileanske vlade, a nema razloga pretpostaviti da oni nisu dijelili s onom u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i kao i drugi.

Naravno ... nema imena su dati u ovom izvješću, ali ... ima prizvuk istine, te je u skladu s bilo kojim brojem sličnih viđenja ... Hoće da smo znali kako se zovu! To je jedan od razdražujući činjenica neidentificirani leteći objekt istraživanja tako da mnogi od Južne Amerike i Južne atlantskih viđenja se pripisuju "anonimni izvori" ili imena svjedoka koji su uključeni, su izbrisani iz "službeni" zapisa.
Tako su mnogi od svjedoka koji se citira bi se, s obzirom na njihove iskazane vjerodajnice, vjerodostojne izvore, ali zbog prakse brisanja imena iz evidencije koje spadaju u "javnim rukama" praktički nemoguće ući u trag. Nepostojanje imena ... u mnogim, ako ne i većina slučajeva namjerno izbrisano iz službenih izvješća ... jednostavno posuđuje auru "unbelievability", iako je to uobičajena praksa, posebno u većini zemalja.

Još jedan dokumentirani računa o NLO iznad Antarktika je za Rubens Junqueira Villela , meteorolog i prvi brazilski znanstvenik za sudjelovanje u ekspediciji na Južni polarni regiji, a sada, veteran jedanaest ekspedicija na Antarktiku (dva s američke mornarice osam s brazilskim antarktičkog programa, a drugi na jedrenjaku Rapa Nui).
Dok je na brodu US Navy ledolomac Glacier, koja je isplovila iz Novog Zelanda krajem siječnja 1961., Villela tvrdi da je svjedok NLO događaj na nebu iznad Antarktike koje je odmah u svoj dnevnik, uključujući čak i emocije koje su primijetili svi oni koji su uključeni. Dana 16. ožujka 1961. godine, nakon žestoke oluje su prisiljeni ekspediciju na povlačenje Admiraliteta Bay u King George otočju, "čudna svjetlost iznenada prešao u nebo, i svi su počeli vikati".

Nagađanja su poludjeli. Neki su mislili da se objekt dolazni projektil. Drugi su smatrali da je to meteor.
Uzbuđenje je bilo rašireno i raste.
"Pokušavam opisati svjetlost koja se pojavila nad Almirantado zaljevu", rekao je ispitivačima, kasnije "nije bilo lako b & sam napisao u svom dnevniku: pozitivno boje, konfiguraciju i konture objekta, što je bodied svjetlu, s geometrijskim oblicima , čini se, nije bilo od ovoga svijeta, a ja nisam znao što bi moglo reproducirati ".
Objekt, on je otišao na izvješće, bio je "multi-boji", a bila je blistava, ovalni tijelo. To lijevo, iza nje, a "duge cijevi, kao što su naranče / crvena staza".
Navodno je podijeljena u dva dijela, kao da je eksplodirala. Zatim, svaki dio zasjala još intenzivnije, s bijelim, plavim i crvenim bojama strše V u obliku zrake iza njega. Oni su se brzo odmaknuo i može se vidjeti 200 metara iznad tla b & Prema svjedocima, cijeli zaslon bila potpuno tiha.

Američka mornarica je službeno registrirana incident kao "meteora ili nekog drugog prirodnog svjetlosnog fenomena" navodi se u izvješću koje je podnijela ledenjaka kapetan, kapetan Porter. Međutim, to je uobičajena praksa, i to je, otkad je od početka neidentificirani leteći objekt zataškavanje, a pod pokroviteljstvom Majestic 12 skupine.


Ova politika "demanti" i "logično objašnjenje", bez obzira koliko daleko preuzeta, čini se, bio je slijede sve grane vlade SAD-a još od prvih dana nakon Roswell incidenta, u srpnju 1947. To svakako vrijedi i za bilo koju viđenja ili navodnih viđenja i oko Antarktika ...

Villela, s druge strane, lako je odbio službenu liniju.
"Kako su mogli pogriješiti meteor s objektno nosi antene, potpuno simetrično i slijedi rep bez vida atmosferskog poremećaja?"
Prema većini "službenih" izvora ... i, naravno, u skladu sa svjetski poznate nulta i samozvani debunker, Phillip Klaus, ova epizoda je klasičan primjer plazme, no kasno je meteorolog, James McDonald tvrdi da je vrlo strukturiran prirode objekt i niski oblak oblacno prisutan na oko 1500 stopala nisu bili u skladu s Klausom hipoteze.

Popis viđenja na jugu Atlantskog područje je praktički neograničene. To je i bio, a posebno od kraja Drugog svjetskog rata, jedan od najaktivnijih područja na svijetu s obzirom na neidentificirani leteći objekt djelovanja. Još jedan klasični viziranje održana je 16. siječnja 1958., kada je Brazilac pomorski brod Almirante Salddanha je sprovođenju tim znanstvenika na meteorološka stanica na Trindade Island. Kao što je brod približio otok (ili radije izdanak stijene) neidentificirani leteći objekt navodno je letio nisko, iznad vode, pokraj broda, zaokruženo na otok, a zatim odletio pred desecima svjedoka.

Jedan od svjedoka na ovom konkretnom slučaju, ekspedicija fotograf, uzeo broj fotografija objekta. Kasnije, film je predao vojsci od strane kapetana. Nevjerojatno, ali nakon početne analize, brazilska vlada objavila je film u kojem se navodi da su oni bili u stanju objasniti slike.

Zašto je Vlada Sjedinjenih Američkih Država, krajem 1947. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je poznatom Roswell incidenta, poslali pomorsku radnu skupinu za Antarktiku, uključujući Admiral Nimitz , Admiral Krusen i admirala Byrda , pod nazivom "Operacija Highjump". Kao što smo uočili ranije, operacija je rekao da se jedna ekspedicija pronaći "ležišta uglja" i druge vrijedne resurse, ali ... činjenice ukazuju na suprotno ...
U stvarnosti, čini se da nema sumnje da su pokušali pronaći ogromnu podzemnu bazu izgrađen od strane Nijemaca, prije, za vrijeme i neposredno nakon Drugog svjetskog rata, uz pomoć Alien subjekata koji su opisani kao "Arijevci". Ova baza, navodno, nalazi u području koje su Nijemci pod nazivom "Neuschwabenlandt" ... područje Antarktika koji je Njemačka istraživao i tvrdio, prije izbijanja Drugog svjetskog rata ... mislio držati "leteće objekte koji mogu letjeti od pola do pola u roku od nekoliko minuta "...

godinama, glasine kruže o tome zašto njemačke podmornice ... podmornice ... će raditi u Južnoj Americi i antarktičkih voda dugo nakon završetka Drugog svjetskog rata , u Europi.
Neki su rekli da su brodovi odagnali takve uglednike kao Adolf Hitler i Martin Bormannn ... oba od kojih se može prikazati da su umrli u Berlinu, na kraju rata. smrti ... i fizički ostaci muškarce su provjerene izvan svake sumnje, potonji s nedavnog testiranja DNK. Tako niti jedan od njih nije izmakao putem podmornice u Južnu Ameriku. Činjenica je, Wolfgang Eisenmenger , profesor forenzičke znanosti na Sveučilištu u Münchenu, provela je testiranje DNK Bormann posmrtnih ostataka. Čini se da je učinjeno djelo za pravosudnih dužnosnika Frankfurtu.
Imao je Bormann je zubni, medicinske i otiska prsta zapisa. Bormann djeca (ili daleki član obitelji, detalji malo mutna) pod uvjetom da je krv za DNK utakmicu koja je dokazano uvjerljiv, odnosno da je tijelo bilo Martin Bormann. Uzrok smrti bio je smatrala da se samo nanijeli trovanja. Adolf Hitler je, naravno, umro u svom bunkeru u Berlinu, otrova ... i self nanijeli pucanj.

Svatko je čuo priče o ogromnim količinama zlata i drugih vrijednosti se "krijumčarenih" iz Njemačke u posljednjim danima rata ... izlučuje daleko u Južnu Ameriku ... za podršku takozvane "kriminalci" u inozemstvu. Do sada, nitko od tih priča je pokazala nikakve znakove zasluga. Ako su bili tako, onda ljudi poput Eichmana ne bi radio na pokretnoj traci u Volkswagen tvornici. Müller ne bi pokrenuti farmi pilića, a Mengele ne bi bio ovisan o velikodušnosti njegove bogate obitelji.

Postoji priča lebdenje okolo koji je to rekao zapovjednik podmornica radila na nekim visoko klasificirane US National tajni nakon rata, te da je njegov brod je djelovao na krajnjem jugu ... On je izvijestio da je bio zapovjednik VIIc ili IXC podmornica u Atlantiku tijekom rata, pod nazivom Otto Schneider . Ova teorija je lako pobiti ...
Tu jednostavno nije bilo U-Boat zapovjednik pod tim imenom u Kriegsmarine (njemački mornarice). Samo su dva zapovjednika s tom prezimenu vidio službu u ratu; Herbert Schneider koji je umro dok je zapovijedao U-522 i Manfred Schneider samo zapovjednik mali XXIII plovilo U-4706 za posljednja 3 mjeseca rata, a nikada nije napustio svoju matičnu luku. Ova priča je samo to, priča.

Činjenica je, neidentificirani leteći objekt znanstvenici su svjesni neobičnih viđenja 'leteće tanjure' s svastika ili željeznim križevima prikazanim na njih.
Oni su također dobro poznato njemačkim 'strance, a također su čuli otetih koji su poduzete kako bi se podzemnim bazama sa svastikom amblemi po zidovima, ili kao u slučaju jednog oteti ... Alex Christopher ... koji tvrdi da su vidjeli "Reptiloids" i Nijemaca koji rade zajedno na brodu antigravitacijske letjelice ili unutar podzemnim bazama.
  • Je li to ono što Amerika bojao?
  • Je li to tajna Antarktik objekt gdje je nastavio ovi eksperimenti i razvoj?
  • Što Operacija Highjump zapravo tražite?
  • Je li to tajna, između ostalog, onaj koji košta James Forrestall svoj život?
  • Je li došlo nezabilježena, tri sata dug sastanak sa skupinom njemačkih znanstvenika i inženjera i "arijskog" vanzemaljci u zamrznutom pustara u blizini Južnog pola cijene admiral Byrd svoj život?
  • Je li to podrijetlo od "ratnih brodova prostora", da je Rosenberg je spomenuto u samom sjeni električnu stolicu?
Jedno je sigurno ... Sjedinjene Države nisu "upasti" Antarktika, na kraju Drugog svjetskog rata i na samom početku hladnog rata ... pomoću nerazmjeran udio to je sve manje flote ... za "istraživanja" svrhe.


Ako su u potrazi za nešto, oni sigurno znali što je to što su tražili ... i ... "znanstveni" ekspedicija ne ide dalje spremni za rat ...

Karta Neu Schwabenland koji ne može biti izložena u Njemačkoj, na kaznu zatvora u trajanju ...


Je tajna SAD-pošta radile na Antarktiku 1946-1948 izaziva nagađanja o pravi razlog iza dvije istodobne američkih ekspedicija ... 
Finn Ronne je bio norveški imigrant koji je kasnije pridružio SAD ratne mornarice i bio je član i službenik u admirala Byrda je ranije ekspedicije na Antarktik. U 1946-8, on je vodio privatnom financira ekspediciju na Antarktik, slijedeći na petama od operacije Highjump .
Ronne ekspedicija bila na Marguerite Bay području, gdje je ponovno zauzeli Byrd-a 1939 Base. Jedan od najvažnijih rezultata ovog ekspedicije bio je pokazatelj da je Antarktički poluotok je bio povezan s ostatkom Antarktiku, što rješava jedan od posljednjih velikih javnih tajnama kontinenta. 
Pišući u svojoj knjizi pod naslovom "Antarktički Conquest", izjavio je:
Iako to nitko nije znao, bio sam operativni Sjedinjene Države Pošta previše, ali zbog stanja (naglasak dodan) bio primoran da ga zadržati tajnu.
Tajnost čini se da ni oskudice koja se odnosi na nekoliko antarktičkih ekspedicija; možda ne mali put zbog zabrinutost da su nacisti imali Ostatak utakmice na Antarktiku iz njihovog zloglasnog 1938-9 "New Schwabenland" kolonizacije Antarktike. 
Web obiluje stranice se navode informacije o sumnjivim i stvarnim njemački angažman u Antarktika vjerojatno datiraju čak do kasnih 1800-ih. To ne čine jedan čudo ako su u stvari, tajni ili kako kažu danas, "crne-opi" Razlozi za jedan ili više Byrd Ekspedicije (uključujući operacije Highjump za ovu raspravu) kao i privatni ekspedicije kapetana Ronne. 
Mnogi online izvori dostupni su s podacima o tome što sam s nadimkom "Byrd Conspiracy", koji nije bio zavjera admiral Byrd, a ono što je možda bio očito zavjeru od strane vlade kako bi određene informacije da je otkrila tijekom operacije Highjump kao tajna. Ja ne osude u ovom trenutku, jer ja sam još uvijek istražuju cijelu stvar na moje zadovoljstvo. 
Međutim, kreditiranje vjerodostojnost ove teorije zavjere je primjedba da je admiral Byrd se zapravo čini da "nestati" iz javnog života ubrzo nakon povratka iz operacije Highjump u 1947-- do otprilike 1955., kada je organizirao operaciju zamrzivač ja, a on je bio izvijestio da su bili hospitalizirani (u mentalnom odjelu) ubrzo nakon njegova povratka u 1947.
Ovaj prisilne hospitalizacije je rekao da su naišli na repove Byrda što je napravio neke iznimno iskrene komentare (koje su uključivale što je ukus bude opis NLO) do Južne Amerike novinama o onome što je pronašao tijekom operacije Highjump. Njegov nestanak sa scene nakon njegova dolaska u leđima u Americi, bi se pojaviti on svibanj su odmah squelched! Imajte na umu da ovaj vremenski period poklopio grubo s viđenja Roswell NLO.
Operacija Highjump bi bilo prvi put, početkom 1947. godine, a zatim Roswell pratiti u ljeto 1947. godine.
To je bila situacija koja je bila zadnja stvar koju bi vlada željela, još jedan vojni dužnosnik (u ovom slučaju prilično istaknuti i popularan čovjek koji je godinama ispresijecani SAD predavanja i čije riječi bi bio prilično cijenjen i prihvaćen ) koji je navodno su izvijestili da viđen / a ili vjeruje u NLO-ima !!
NAPOMENA: Ako Op HJ je nastavio svoj puni očekivanom trajanju od šest do osam mjeseci, oni bi i dalje bio na Antarktiku u vrijeme Roswell. Ekspedicija krenuli natrag u SAD-u početkom 1947. godine, i kratko očekivanog završetkom. Neki će reći "odšepao natrag", nakon što je pretrpjela velike gubitke od osoblja i opreme. Službeni zapisnik samo navodi ograničen gubitak života i zrakoplova, ali conspiracists osjetiti zapis krivotvoreni ili mi nisu rekli cijelu priču.

Usporedite to nedostatak javne dostupnosti nakon operacije Highjump, na prethodno poznatom dostupnosti admirala Byrda u razdoblju nakon njegove prve dvije antarktički Expeditions, gdje postoje dokumentirani filatelističkih stavke iz gradova širom zemlje koja služi kao obilježavanje gdje Byrd posjetili predavanje javnosti o svojim putovanjima na Antarktici. To Byrd volio putovati i predavanje o svojim polarnim istraživanjima je prilično očito. 
Polarna područja i njegove ekspedicije bili su mu vrlo razloga za postojanje; što je rekao iz vremena kad je bio dijete koje je osjećao suđeno da bude polarna istraživač. Imao je strast prema svemu polarni, posebno istraživanje, koje jedva mogao biti sadržana.
Operacija Highjump je barem jednako važna u mnogim aspektima, čini se, kako je njegovim prethodnim ekspedicijama ... pa,
  • Gdje je on nakon njegova povratka?
  • Gdje je otišao?
  • Je li bio zaključan pa nije mogao podijeliti priču o tome što je doista pronašao na Antarktiku?
  • Kao što su neki teoretičari sugeriraju, tijekom operacije Highjump, je li se susresti i baviti nacističke sile koje djeluju iz baza koje su podnijele napredni zrakoplov s naprednim pogonskim sustavima?
Mnogi misle tako, i ja sam na početku vidjeti neke zanimljivosti o mnogim aspektima rada Highjump i sada, možda čak i sa ronne ekspedicije. 
Malo malčice iznad tog Ronne spominje nas odvojen u svojoj knjizi, samo počinje da nam kaže zašto je Oleana baze na Antarktiku poštanski žig je jedna od najrjeđih polarnih žigovima koje postoje. Uz to što je prvi američki pošta osnovana na antarktičkog kontinenta, sramota je da prekineš nije korišten češće. Ima li možda veći razlog zašto je ovaj pošta je tajna? Znamo da mnoge zemlje, uključujući Britaniju, imali su istodobno tajne baze i ni ekspedicije u istom općenito vremenskom razdoblju, a posebice Port Lockroy na Antarktiku poluotoka.
Port Lockroy bio dio tajnog II svjetskog rata britanske ekspedicije pod nazivom Operacija Tabarin. 
Operacija Tabarin bio početak britanskog stalnoj prisutnosti na antarktičkog kontinenta, te je sagrađena da služi kao južni istureni položaj i da paze na sumnjivom nacističke prisutnosti na ledu. U intervjuu za BBC 2001. godine, jedan od posljednjih preostalih preživjelih iz tog tajna ekspedicija, Gwion Davies, istaknuo je da je knjiženje mail od njihovog tajnog baze bio je način njihovog polaganja pravo na, ili se utvrđuje da dio Antarktike kao britanskog suverenog teritorija.
Drugim riječima, baš kao što su nacisti zna da je pao metalni Dart / markera s Trećeg Reicha svastike amblemom preko velikog područja Antarktike tijekom ekspedicije u 1939, da djeluje kao polaganje zahtjeva; za bilo koju zemlju (kao što je Britanija) imati pošta koja zapravo prihvaćen i poštanski žig pošte definitivno pokazuje namjeru na svom dijelu, ne samo uspostavljanje baze, ali boravka . 
Dok su Sjedinjene Države ne onda učinio, a ne sada, prepoznati bilo koju zemlju da ima određene teritorijalne pretenzije Po Antarktiku, na Ronne da su dopušteni svoje članove ekspedicije na otvorenom mailing slova Oleana baze bi služio sličnu svrhu kao i luka Lockroy, ali iz nekog razloga, ne bi dopustiti da se to može učiniti.
Zašto?


Neki pošte je pobjeći, a drugi mail od članova ronne ekspedicije je poznato da su objavili iz obližnjih britanskih baza. Objavljivanja pošte često služi geopolitičku svrhu u uz jednostavnu činjenicu da nosi mail kući u najmilije; i to je velika radoznalost mnogim polarnim filatelisti i sljedbenici Antarktiku povijesti da to nije učinjeno u ovom slučaju.
Puna priča o postojanju poštanskog ureda (kao i još većih tajni?) Možda prošli s kapetanom Ronne.
"Sveti gral" Antarktiku pokriva 
Oleana Bay pokriva se najčešće vidi sa danom 12. ožujka 1947. godine, što je datum kada je ekspedicija stigla na Marguerite Bay, Antarktika.
U tom slučaju, poklopac gore prikazano je izvanredno po tome što je na tiskane omotnice s Byrd II antarktičke ekspedicije, poštanski žig s manje zajedničke ruku otkaz od te misije; zatim ponovno poslana poruka označena na Oleana bazi u 1947., uz dodatak kapetana Ronne je "lopta kartice" i IGY Ellsworth Station osmerokutne pilula, i najbolji dio svega, ronne potpis u kojem je, dodaje riječ "Postmaster", to zaokruživanje na raskošni poklopac!
Pokrov kao što će to proći iznimno dobro u polarnom aukciji. Ja bih ići tako daleko da ga nazvati kao "Sveti Gral" polarnog zbirke; samo vrlo malo pokrovi mogu sjetiti će biti više naplative, po mom mišljenju.

 Antarktiko,operacija High Jump (1946-47) in operacija Deep Freeze (1957).VIDEO

tvrđava na Antarktiku: Tajna baza 211 i operacija „Highjump“